Tocklin & Son AB lanserar tjänsten Mina Avtal- en direktaccess till advokatfirmans egna avtal och mallar.

Advokatfirman Tocklin & Son AB lanserar tjänsten Mina Avtal. Genom att ansluta sig till tjänsten ger vi våra klienter en en unik möjlighet att få direktaccess till advokatfirmans egna avtal, blanketter och mallar. Tjänstens innehåll är exakt samma material som Advokatfirman Tocklin & Son AB arbetar med i den dagliga verksamheten. Tjänsten tillhandahålls till självkostnadspris och är webbaserad vilket innebär att användaren alltid har direktaccess till dokumentationen. Varför vi lanserar tjänsten kan Ni läsa mer om under fliken ”Mina Avtal” i huvudmenyn – men i korthet kan sägas att vi inte bara är lyhörda inför marknadens krav på oss som rådgivare utan också vill sätta handling bakom ord.